Sketch upload fail (dfu-util)

Tried to modify my sketch and upload today on model 100, got this error text and quickly realised this was beyond my understanding to even try to fix. Any help would be appreciated!

edit: the bolded capital REMOVE had a bunch of underscores before and after originally, I don’t know how to turn off that formatting to make that remove the underscores and make it bold.

java.io.IOException: Cannot run program “REMOVE/dfu-util”: CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:1048)
at processing.app.helpers.ProcessUtils.exec(ProcessUtils.java:26)
at cc.arduino.packages.Uploader.executeUploadCommand(Uploader.java:129)
at cc.arduino.packages.uploaders.SerialUploader.runCommand(SerialUploader.java:383)
at cc.arduino.packages.uploaders.SerialUploader.uploadUsingPreferences(SerialUploader.java:197)
at cc.arduino.UploaderUtils.upload(UploaderUtils.java:77)
at processing.app.SketchController.upload(SketchController.java:732)
at processing.app.SketchController.exportApplet(SketchController.java:703)
at processing.app.Editor$UploadHandler.run(Editor.java:2055)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
Caused by: java.io.IOException: CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
at java.lang.ProcessImpl.create(Native Method)
at java.lang.ProcessImpl.(ProcessImpl.java:386)
at java.lang.ProcessImpl.start(ProcessImpl.java:137)
at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:1029)
… 9 more
An error occurred while uploading the sketch

Just following up on this in case it had been forgotten. Any chance of help with this?